IMG-20160719-WA0004

Werken bij ons

Bij Werk aan de Winkel is van alles te doen. In de winkel kun je schappen vullen, spiegelen, achter de kassa werken, prijzen controleren, datum controleren, stickeren wat bijna over de datum is, boodschappen inpakken en bezorgen.

In het atelier kun je mozaïeken, kralen en sieraden maken, flessen pimpen, schalen maken en taarten bakken. Alles wat in de kunstkeet gemaakt wordt, wordt in de winkel verkocht.

Op het landgoed Everstein kun je schoffelen, zaaien, wieden en oogsten. We hopen dat eind oktober de kas gebouwd is en gaan dan in de kas groente verbouwen, wieden, zaaien en groente oogsten en klaar maken voor de winkel. Het atelier wordt dan verplaatst naar het Landgoed.

Hou je van afwisseling? Lijkt het je leuk om in een supermarkt, in het atelier en/of op het Landgoed te werken? Lijkt het je leuk om samen te werken en contact te hebben met verschillende mensen?  Dan ben je van harte welkom bij Werk aan de Winkel.

Hoe aanmelden?

  • Voor dagbesteding kunt u contact opnemen met Hetty  Dortland (06 30586719) of Liz Geurts (06 13555789) of een mail sturen naar info@werkaandewinkelvianen.nl
  • Volgt u een reintegratie en participatie traject? Meld u zich dan aan via het werkgeversservicepunt Lekstroom.